OVER TOMRA

Onze organisatie is al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van leeggoed-automatisering. Maar hierbij houdt het niet op.

Opnieuw uitvinden hoe we de wereldwijde grondstoffen kunnen verkrijgen, (her)gebruiken en optimaliseren is de enige weg die we in kunnen slaan. TOMRA biedt sensorgebaseerde oplossingen voor een optimaal (her)gebruik van grondstoffen – het verkrijgen, gebruiken, beheren, verzamelen, recyclen en hergebruiken.

TOMRA GROEP

TOMRA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. TOMRA innoveert voortdurend en levert geavanceerde oplossingen voor een optimaal (her)gebruik van grondstoffen in twee bedrijfstakken:

  • TOMRA Collection (leeggoedterugname)
  • TOMRA Sorting (recycling, mijnbouw en voedingsindustrie)

In totaal heeft TOMRA ongeveer 90.000 installaties in meer dan 80 markten. De TOMRA Groep telt wereldwijd ongeveer 3.500 werknemers en is genoteerd aan de Oslo Stock Exchange.

TOMRA Asker
TOMRA Ranst

TOMRA BELGIË

TOMRA Systems N.V. staat in voor de verkoop, installatie, onderhoud en dienst na verkoop van oplossingen voor de automatisatie van de terugname van leeggoed in de supermarkten in België en Luxemburg. Wij maken deel uit van de internationale groep TOMRA Systems ASA, gevestigd in Noorwegen.

MEER WETEN?