OVER TOMRA

Onze organisatie is al meer dan 50 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van leeggoed-automatisering. Maar hierbij houdt het niet op.

Opnieuw uitvinden hoe we de wereldwijde grondstoffen kunnen verkrijgen, (her)gebruiken en optimaliseren is de enige weg die we in kunnen slaan. TOMRA biedt sensorgebaseerde oplossingen voor een optimaal (her)gebruik van grondstoffen – het verkrijgen, gebruiken, beheren, verzamelen, recyclen en hergebruiken.

TOMRA Systems, Olen

TOMRA België

TOMRA Systems N.V. staat in voor de verkoop, installatie, onderhoud en dienst na verkoop van oplossingen voor de automatisatie van de terugname van leeggoed in de supermarkten in België en Luxemburg. Wij maken deel uit van de internationale groep TOMRA Systems ASA, gevestigd in Noorwegen.

Werken bij TOMRA?

Onze wereldwijde hulpbronnen staan onder druk en er moet iets veranderen. Bij TOMRA werken we aan de ontwikkeling van slimme oplossingen om onze grondstoffen op een betere manier te beheren: op het vlak van inzameling, sortering en recycling.

TOMRA
TOMRA Asker

TOMRA Groep

TOMRA is in 1972 begonnen met het ontwerpen, produceren en verkopen van automaten voor de inname van gebruikte drankverpakkingen. Tegenwoordig bieden wij geavanceerde inzamel- en sorteersystemen die bijdragen aan een optimaal gebruik van grondstoffen.

In totaal heeft TOMRA meer dan 100.000 installaties in meer dan 80 markten wereldwijd en had in 2021 een totale omzet van ongeveer 10,9 miljard NOK. De TOMRA Groep heeft wereldwijd ongeveer 4.600 mensen in dienst en is genoteerd op de Oslo Stock Exchange. (OSE: TOM).

Meer weten?