TOMRA Connect

Het softwareportfolio TOMRA Connect brengt het 'Internet of Things' naar recycling. Door leeggoedautomaten te koppelen aan online software ontstaan er nieuwe functionaliteiten.

TOMRA Connect opent nieuwe functionaliteiten op het vlak van beheer en statistieken. Maar niet alleen achter de schermen biedt de software toegevoegde waarde. Retailers kunnen op hun beurt de consument verrassen met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de automaat.

Controle TOMRA Connect

Controle: voorkom fraude

Voorkom fraude en zorg altijd voor een correcte uitbetaling. Door een integratie met het kassasysteem bent u verzekerd van een directe validatie en uitbetaling van het statiegeld. Deze controle verloopt op basis van veilige protocollen en buiten het primaire netwerk.

TOMRA Connect zorgt er daarnaast voor dat de statiegeldbon maar één keer kan worden gescand waardoor dubbele uitbetaling wordt voorkomen.

Rapportages: krijg inzicht

Ontvang wekelijks rapportages per e-mail die inzicht geven in het gebruik van de automaat en de uitgevoerde reinigingsbeurten door de winkelmedewerkers.

Op basis van deze informatie kan onder andere worden bepaald op welke momenten onderhoud aan de automaat wenselijk is, hoeveel statiegeld er is uitbetaald en hoe de onderhoudsbeurten door winkelpersoneel zijn uitgevoerd.

Rapportages TOMRA Connect
TOMRA leeggoedautomaat

Marketing: vertel uw verhaal

Verander de leeggoedautomaat in een marketinginstrument met TOMRA Connect. Gebruik het scherm van de automaat bijvoorbeeld voor het tonen van promoties, biedt donatieprogramma's aan voor goede doelen of print een kortingscoupon aan de statiegeldbon.

TOMRA verzorgt het inplannen en activeren van de gewenste campagnes.

Maatwerk: personaliseer onze diensten

Personaliseer de dienstverlening door op maat gemaakte diensten toe te voegen aan het pakket*. Denk hierbij aan gepersonaliseerde rapportages, koppeling van spaarprogramma's of het gebruik van Notify+Assist.

Door gebruik te maken van Notify+Assist ontvangen medewerkers een notificatie wanneer de automaat aandacht behoeft. Zo houdt men meer tijd over voor kerntaken.

*Maatwerk is alleen beschikbaar voor hoofdkantoren.

Notify+Assist

Technische vereisten

TOMRA Connect is beschikbaar voor de meeste moderne automaten. Internettoegang op HTTP- en HTTPS-poorten (tcp 80 en 443) is vereist. Bestaan er twijfels over databeveiliging, privacy of een ander onderwerp? Laat het vooral weten. We helpen graag!

Databeveiliging

De data in TOMRA Connect is beveiligd met behulp van standaard encryptieprotocollen tijdens verzending van de leeggoedautomaat naar de TOMRA Connect servers.

Wanneer er een situatie voordoet waarbij de connectie met de automaat verloren gaat, worden de gegevens van de automaat opgeslagen en verzonden wanneer de connectie is hersteld, zonder verlies van data. TOMRA Connect biedt volledige data-isolatie en een scheiding in klantaccounts.

Brandbreedte

Voor bediening en bewaking van de automaat is een gemiddelde bandbreedte nodig (<20 Kbit/s gebaseerd op 2.500 ingeleverde items per dag). Voor de volledige benutting van de mogelijkheden van TOMRA Connect is een moderne breedbandverbinding aanbevolen. 

Werkelijke eisen voor de bandbreedte zijn afhankelijk van de hoeveelheid media-uploads, de hoeveelheid automaten die een connectie delen en de uploadfrequentie. Neem contact op met TOMRA voor hulp bij het analyseren van de vereisten voor de persoonlijke situatie.

Meer weten over TOMRA Connect?