Inbouw-automaten

Inbouw-automaten zijn door een muur geïnstalleerd. De automaat is gericht naar de winkel en erachter staat een backroom-oplossing geïnstalleerd.

Leeggoed automaat inbouw

Productaanbod

T-9 leeggoedautomaat

T9

De nieuwe generatie

De T9 is onze premium leeggoedautomaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Het is de eerste automaat ter wereld die beschikt over 360-gradenherkenning van verpakkingen. Maak kennis met de nieuwe standaard voor het komende decennium.

T8

Toonaangevende techniek

De T8 leeggoedautomaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

T-8 leeggoedautomaat

Uitbreiding automaat

T-9 leeggoedautomaat en ECO-Walls

ECO-Wall

Inzamelsysteem

De T9 ECO-Wall sluit naadloos aan op TOMRA’s T9 leeggoedautomaat. Samen zorgen zij ervoor dat klanten alle recycleerbare materialen op één centrale plek kunnen inleveren. Er kan zelf worden gekozen welke materialen er ingeleverd kunnen worden en hoe de ECO-Wall eruit ziet.

Wash & Waste

Gemak voor de klant

Het recycleerpunt in de winkel groeit steeds vaker uit van een enkele leeggoedautomaat tot een inzamelwand gericht op een optimale winkelervaring en gebruiksgemak voor de klant. Toonbeeld daarvan is de Wash & Waste, een wastafel en afvalbak geheel in stijl van de automaat.

T-9 leeggoedautomaat en Wash & Waste

De keuze voor de automaat is afhankelijk van de grootte van de winkel, het verwachte innamevolume en de specifieke behoeften. Onze adviseurs helpen graag bij het bepalen van de juiste oplossing.

T-9 leeggoedautomaat in gebruik

Meer weten?