TOMRA T90: vrijstaande krachtpatser

De T90 is ontworpen voor winkels die behoefte hebben aan een vrijstaande leeggoedautomaat met ingebouwde compactie en een hoge opslagcapaciteit. De automaat is geschikt voor de inname van glazen flessen, PET-flessen en blikjes.

InPac automaat

Waarom de T90?

TOMRA OneRing

Snel en accuraat

Het systeem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode, direct wanneer ze worden ingevoerd. De innovatieve fraudepreventie-techniek zorgt tegelijkertijd voor het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

T-90 in gebruik

Eenvoudig in gebruik

De T90 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De heldere instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel makkelijk met de automaat leert omgaan.

T-90 bak legen

Hoge opslag

De T90 heeft de hoogst mogelijke opslagcapaciteit in een vrijstaande automaat. De automaat beschikt over één compactor per materiaaltype en is uit te breiden met een SoftDrop™-container zodat ook glazen flessen veilig ingenomen kunnen worden.

 

Toegepaste technologie

 De T90 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een leeggoedautomaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T90 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

De nieuwste technologie voor verpakkingsherkenning, de TOMRA Flow Technology, lost klassieke uitdagingen op een geheel nieuwe manier op. Het biedt unieke automaatmogelijkheden en een onberispelijke (fraude)beveiliging en nauwkeurigheid. Met deze unieke technologie heeft TOMRA de industriële normen vernieuwd.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

 

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de leeggoedautomaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

 

Lees meer