TOMRA T70: vrijstaand en compact

De T70 is ontworpen voor winkels die behoefte hebben aan een vrijstaande leeggoedautomaat met ingebouwde compactie en middelgrote opslagcapaciteit. De automaat is geschikt voor de inname van glazen flessen, PET-flessen en blikjes.

TOMRA T70 Single en Dual leeggoedautomaat

Waarom de T70?

TOMRA Flow Technology OneRing

Snel en accuraat

Het systeem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode, direct wanneer ze worden ingevoerd. De innovatieve fraudepreventie-techniek zorgt tegelijkertijd voor het hoogste niveau van precisie en veiligheid.

TOMRA T70 in gebruik

Eenvoudig in gebruik

De T70 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De heldere instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel makkelijk met de automaat leert omgaan.

TOMRA T70 Dual leeggoedautomaat opslagruimte

Compact formaat

De T70 heeft een compact formaat en is een ideale oplossing voor winkels met beperkte ruimte. De T70 Dual beschikt over een handige opbergruimte en twee compactoren. De Single beschikt over één compactor.

Toegepaste technologie

 De T70 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een leeggoedautomaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. De T70 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

De nieuwste technologie voor verpakkingsherkenning, de TOMRA Flow Technology, lost klassieke uitdagingen op een geheel nieuwe manier op. Het biedt unieke automaatmogelijkheden en een onberispelijke (fraude)beveiliging en nauwkeurigheid. Met deze unieke technologie heeft TOMRA de industriële normen vernieuwd.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de leeggoedautomaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten?