H10 & H11: vrijstaand en interactief

Met hun eenvoudige ontwerp zijn de vrijstaande H10 en H11 leeggoedautomaten de juiste keuze voor retailers en andere partijen die een efficiënte oplossing zoeken voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen.

H-11 vrijstaande leeggoedautomaat

Waarom de H10 / H11?

H-11 vooraanzicht

Duurzaam en robuust

De H10 en H11 automaten zijn ideaal voor zowel indoor als beschutte outdooropstellingen. Met de versterkte en duurzame stalen deuren kunnen we met recht spreken van een robuust ontwerp.

H-11 in gebruik

Personaliseren

De automaten zijn aan te passen aan de eigen huisstijl. De mogelijkheden hiervoor bestaan uit een custom wrapping (beplakking) van de automaat en het vertonen van uitingen op het display.

H-11 SoftDrop

Optionele Softdrop™

De SoftDrop™ in de H11 zorgt voor een zachte landing van hervulbare glazen flessen. Zo kunnen ze in zijn geheel worden opgeslagen in de automaat en zijn ze klaar voor hergebruik.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

 

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de leeggoedautomaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

 

Lees meer