TOMRA T9: nieuwe generatie

De T9 is onze premium leeggoedautomaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Deze 360-gradenherkenningstechnologie zorgt voor een directe en moeiteloze herkenning van leeggoed. Maak kennis met de nieuwe standaard voor leeggoedinname van het komende decennium.

TOMRA T9 leeggoedautomaat voorzijde

Waarom de T9?

TOMRA Flow Technology OneRing

Snelle werking

De T9 leest meteen de barcode en een eventueel veiligheidskenmerk zonder dat de verpakking hoeft te worden gestopt en rondgedraaid. De consument kan de verpakkingen onafgebroken blijven invoeren.

TOMRA T9 leeggoedautomaat reiniging infeed

Eenvoudige reiniging

Het slimme ontwerp en de intuïtieve gebruikersinterface maken minder schoonmaakwerk noodzakelijk. De handelingen om de machine te reinigen zijn bovendien gemakkelijker dan ooit tevoren. Iedereen kan het.

TOMRA T9 leeggoedautomaat inleveren lege verpakkingen

Neemt alles in

Door het gebruik van TOMRA Flow Technology™ is de automaat in staat om afwijkende verpakkingsvormen in te nemen. Dit opent geheel nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

Toegepaste technologie

De T9 is uitgerust met TOMRA Flow Technology. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een leeggoedterugname-automaat. De technologie verzekert u van een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology voor kratten, biedt de T9 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

De nieuwste technologie voor verpakkingsherkenning, de TOMRA Flow Technology, lost klassieke uitdagingen op een geheel nieuwe manier op. Het biedt unieke automaatmogelijkheden en een onberispelijke (fraude)beveiliging en nauwkeurigheid. Met deze unieke technologie heeft TOMRA de industriële normen vernieuwd.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

TOMRA's True Vision is de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is op het gebied van herkenning van kratten en flessen in kratten. In tegenstelling tot conventionele componenten, zijn de optische en lichtbronsystemen van True Vision specifiek ontworpen door TOMRA om de prestaties van deze taken te optimaliseren.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de leeggoedautomaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten?