TOMRA T8: toonaangevende techniek

De T8 leeggoedautomaat is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Met de komst van de T8 maakt TOMRA de technologie die gebruikt wordt in de premium T9 automaat beschikbaar voor winkels met lagere tot middelgrote innamevolumes.

TOMRA T8 leeggoedautomaat voorzijde

Waarom de T8?

Techniek leeggoedautomaat

Veilig en accuraat

Het herkenningssysteem scant flessen in 360-graden op vorm en barcode voor een vlekkeloos innameproces. De innovatieve fraudepreventie-techniek zorgt voor het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt de integriteit van het recycleersysteem.

TOMRA T9 leeggoedautomaat reiniging infeed

Eenvoudig in gebruik

Het slimme ontwerp en de intuïtieve gebruikersinterface zijn gericht op een efficiënt gebruik door klanten en het personeel. De handelingen om de automaat te reinigen zijn bovendien gemakkelijker dan ooit tevoren. Iedereen kan het.

TOMRA T8 leeggoedautomaat fles inleveren

Unieke herkenning

Dankzij TOMRA Flow Technology™ herkent de automaat ingedeukte flessen of afwijkende verpakkingen qua vorm en materiaal moeiteloos. De T8 biedt een hoog niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

Toegepaste technologie

De T8 is uitgerust met TOMRA Flow Technology. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een leeggoedterugname-automaat. De technologie verzekert u van een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology voor kratten, biedt de T8 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

De nieuwste technologie voor verpakkingsherkenning, de TOMRA Flow Technology, lost klassieke uitdagingen op een geheel nieuwe manier op. Het biedt unieke automaatmogelijkheden en een onberispelijke (fraude)beveiliging en nauwkeurigheid. Met deze unieke technologie heeft TOMRA de industriële normen vernieuwd.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

TOMRA's True Vision is de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is op het gebied van herkenning van kratten en flessen in kratten. In tegenstelling tot conventionele componenten, zijn de optische en lichtbronsystemen van True Vision specifiek ontworpen door TOMRA om de prestaties van deze taken te optimaliseren.

Service & digitale oplossingen

TOMRA Service

Ervaar gemoedsrust dankzij de TOMRA Service. Onze service-organisatie omvat diverse specialisaties om onze klanten optimaal van dienst te zijn.

Lees meer

TOMRA Connect

TOMRA biedt digitale oplossingen om het meeste uit de leeggoedautomaat te halen. Het portfolio bestaat uit vier categorieën die naar wens aan of uit te schakelen zijn.

Lees meer

Meer weten?