Vacature Service Manager | BeLux

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de automaten waar jij je statiegeldflessen recycleert. Onze missie is het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Ranst

Vestigingen wereldwijd

15 werknemers in België

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de leeggoedautomaten waar jij je lege statiegeldflessen recyclet.

We proberen samen met onze klanten en ons team de wereld een beetje mooier te maken. Doordat onze samenleving meer grondstoffen gebruikt dan er beschikbaar zijn, raakt onze aarde uitgeput. Onze missie is daarom het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken we aan een duurzame samenleving. Wil jij ons team komen versterken?

Als Service Manager ben je eindverantwoordelijk voor alle services in Belgie en Luxemburg. Samen met je team (14 medewerkers) focus je je op het behalen van de gestelde targets. Je werkplek is op ons kantoor in Ranst, België.

Het regionale hoofdkantoor van TOMRA Systems is gevestigd in Apeldoorn, Nederland. Je zult om die reden af en toe een bezoekje brengen aan het kantoor in Apeldoorn en je rapporteert aan de VP Service Western & Southern Europe.

Je neemt de leiding, helpt ons marktaandeel te vergroten en bent in staat om ‘verder te kijken’ dan de dagelijkse werkzaamheden en te zoeken naar verbeteringen in processen of ideeën die de kwaliteit van ons team nog verder verhogen. Je herkent jezelf in de volgende kenmerken:

JIJ:

 • Denkt vanuit de klant en bent gemotiveerd om de klantervaring continu te verbeteren.
 • Hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en affiniteit met Techniek en met Retail (food).
 • Hebt ervaring in een leidinggevende (service) functie en in de aansturing van een multidisciplinair team.
 • Bent servicegericht, commercieel, ondernemend, communicatief vaardig en weet anderen te enthousiasmeren.
 • Laat je niet opslokken door dagelijkse werkzaamheden, maar blijft naar het grote plaatje kijken. Je weet prioriteiten goed te herkennen!
 • Geeft niet op bij tegenslagen, maar juist het denken in oplossingen past bij jou.
 • Spreekt en schrijft goed Nederlands, Engels en Frans.

EN WIJ BIEDEN JOU:

 • Een leuke werkomgeving binnen een enthousiast team en informeel bedrijf.
 • Goede arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijke pensioensregeling, aandelenregeling, reiskostenvergoeding en alle hulpmiddelen om je functie goed uit te voeren zoals een telefoon, tablet en auto).
 • Doen waar je goed in bent, scholing stimuleren en je helpen om jezelf verder te ontwikkelen in een organisatie met een mooi toekomstperspectief.
 • Een zelfstandige baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een marktconform salaris.

Ben jij klantgericht, geef je goed leiding en verlies jij het grote plaatje niet uit het oog? Dan hebben wij wellicht onze nieuwe collega gevonden. Solliciteer direct via onderstaande knop.

DIT ZEGGEN COLLEGA'S

In België hebben we een team van ±15 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Dirk Punnewaert

Werken voor TOMRA heeft een bijzonder mooi kantje. Je kost verdienen en terzelvertijd bijdragen aan de verbetering van ons milieu. Dat is toch een zeer unieke combinatie.

DIRK PUNNEWAERT
Sales Director
Ruzanna Tovmasyan

TOMRA is een zeer prettige organisatie om voor te werken. Het bedrijf zet zich dagdagelijks in voor haar klanten, maar daarmee dragen wij ook bij aan een schonere leefomgeving en een betere recyclage van waardevolle grondstoffen.

RUZANNA TOVMASYAN
Office Manager
Gert Vergaert

Een geest van ondernemerschap, een passie voor innovatie en een focus op het vinden van oplossingen. TOMRA heeft voortdurend opnieuw gedefinieerd wat het betekent om innovatief te zijn. En daar werk je voor!

GERT VERGAERT
Field Service Engineer