Vacature Installatietechnieker | BeLux

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de automaten waar jij je statiegeldflessen recycleert. Onze missie is het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Ranst

Vestigingen wereldwijd

15 werknemers in België

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een installatie technieker voor België en Luxemburg. Het gaat om een snelle indiensttreding.

DE UITDAGING:

Als installatiemonteur ben jij degene die onze klanten blij mag maken met hun nieuwe installatie. Je controleert eerst op locatie of de geadviseerde installatie gaat passen, want alles bij ons is maatwerk. Vervolgens zorg jij voor een vlekkeloze en vlotte installatie van de nieuwe automaat én de hele installatie die daarachter staat. Het geven van training aan het winkelpersoneel zodat zij over de juiste kennis beschikken voor het dagelijks onderhoud, mag natuurlijk ook niet ontbreken. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en we zoeken daarom iemand die klantgericht is en over de volgende kenmerken beschikt:

JIJ BENT:

– Zelfstandig: je bent onderdeel van een serviceteam in de Benelux dat samen verantwoordelijk is voor het realiseren van gecontracteerde onderhoudsuren, het oplossen van storingen en het uitvoeren van installaties. Binnen het team verricht je echter zelfstandig installatiewerkzaamheden.
– Liefhebber van techniek: je hebt affiniteit met de IT-, elektro- en mechanische techniek van leeggoedsystemen en wilt hier meer over leren.
– Flexibel: je draait mee in weekenddiensten en moet ook weleens op een feestdag werken.
– Graag onderweg: je moet in het bezit zijn van een rijbewijs (B) en het niet erg vinden om af en toe eens in de file te staan.
– Kenner: we zoeken iemand die weet wat ‘ie doet en daarom een opleiding heeft afgerond richting electronica (minimaal niveau A2 of gelijkgesteld) en de handigheid heeft om mechanische problemen op te lossen.
– Goed met taal: je spreekt Nederlands, Frans en hebt een goede kennis van de Engelse taal (wegens internationale documentatie en technische manuals)

WIJ:

– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijkwaardig is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met leuke extra’s.
– Bieden je voor deze functie een wagen voorzien van uitrusting, werkkleding, iPhone en een tablet.
– Slaan personeelsuitjes zeker niet over.
– Bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

INTERESSE GEWEKT?
Ben jij degene die we zoeken?

DIT ZEGGEN COLLEGA'S

In België hebben we een team van ±15 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Dirk Punnewaert

Werken voor TOMRA heeft een bijzonder mooi kantje. Je kost verdienen en terzelvertijd bijdragen aan de verbetering van ons milieu. Dat is toch een zeer unieke combinatie.

DIRK PUNNEWAERT
Sales Director
Ruzanna Tovmasyan

TOMRA is een zeer prettige organisatie om voor te werken. Het bedrijf zet zich dagdagelijks in voor haar klanten, maar daarmee dragen wij ook bij aan een schonere leefomgeving en een betere recyclage van waardevolle grondstoffen.

RUZANNA TOVMASYAN
Office Manager
Gert Vergaert

Een geest van ondernemerschap, een passie voor innovatie en een focus op het vinden van oplossingen. TOMRA heeft voortdurend opnieuw gedefinieerd wat het betekent om innovatief te zijn. En daar werk je voor!

GERT VERGAERT
Field Service Engineer