H-10 / H-11

Met hun eenvoudige ontwerp zijn de vrijstaande H-10 en H-11 leeggoedautomaten de juiste keuze voor retailers en andere partijen die een efficiënte oplossing zoeken voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen.

Zowel de H-10 als de H-11 zijn geschikt voor de inname van drankverpakkingen zoals PET-flessen en blikjes. De H-11 is additioneel uitgerust met een zogeheten SoftDrop™-container zodat ook glazen flessen veilig ingeleverd en opgeslagen kunnen worden.

De automaten zijn uitgerust met een groot touch display voor interactieve branding en promotionele activiteiten.

Robuust ontwerp
De H-10 en H-11 automaten zijn ideaal voor zowel indoor als beschutte outdoor-opstellingen. Met de versterkte en duurzame stalen deuren kunnen we met recht spreken van een robuust ontwerp.
Personalisatie
De automaten zijn aan te passen aan de eigen huisstijl. De mogelijkheden hiervoor bestaan uit een custom wrapping (beplakking) van de automaat en het vertonen van uitingen op het display.
Opties
De SoftDrop™ in de H-11 zorgt voor een zachte landing van hervulbare glazen flessen. Zo kunnen ze in zijn geheel worden opgeslagen in de automaat en zijn ze klaar voor hergebruik.