TOMRA Systems N.V.
Tel: + 32 3 309 21 45
Mail: info@tomra.be

Vacature accountmanager balenpersen | regio Luik & Limburg (NL)

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de automaten waar jij je statiegeldflessen recycleert. Onze missie is het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Ranst
Vestigingen wereldwijd
±15 werknemers in België

 

 

±2500 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Leverancier van de leeggoedautomaten waar jij je lege flessen en kratten in terugbrengt, van de Orwak afval- en balenpersen (Nederland) én de CK balenpersen (België). Onze missie is het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Als accountmanager ben je het visitekaartje van ons bedrijf. We zijn daarom op zoek naar iemand met de volgende kenmerken:

  • Zelfstarter: in staat om zelfstandig afspraken te genereren en op te volgen
  • Doorzetter: je hebt de overtuigingskracht om potentiële klanten te enthousiasmeren en hechte relaties op te bouwen
  • Onderhandelaar/verkoper: je hebt een aantal jaar ervaring in een commerciële functie en bij voorkeur heb je een commerciële opleiding gevolgd op HBO-niveau.
  • Kenner: je hebt een streepje voor wanneer je ervaring hebt in de afval-/recyclingbranche
  • Tweetalig: je beheerst zowel de Nederlands/Vlaamse als Franse taal goed in woord en geschrift. Je zult namelijk in zowel Nederland als België je gebied onderhouden.

In deze functie werk je nauw samen met de huidige countrymanager van Orwak in Nederland. Je gaat op klantbezoek, brengt offertes uit en bent verantwoordelijk voor het informeren van de commercieel directeur in België en de countrymanager over de voortgang van werkzaamheden.

In ruil hiervoor bieden wij:
  • Fulltime werkweek van 38 uur
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een leuke werkomgeving binnen een enthousiast en informeel bedrijf
  • Goede arbeidsvoorwaarden met auto van de zaak, tablet en smartphone
  • Een zelfstandige baan vol vrijheid en verantwoordelijkheid

Ben jij commercieel, denk je mee met klanten en geeft verkopen jou een kick? Dan hebben wij wellicht onze nieuwe collega gevonden en maken we graag kennis met je.

DIT ZEGGEN

COLLEGA'S

In België hebben we een team van ±15 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Dirk Punnewaert

Werken voor TOMRA heeft een bijzonder mooi kantje. Je kost verdienen en terzelvertijd bijdragen aan de verbetering van ons milieu. Dat is toch een zeer unieke combinatie.

DIRK PUNNEWAERT
Sales Director
Gert Vergaert

Een geest van ondernemerschap, een passie voor innovatie en een focus op het vinden van oplossingen. TOMRA heeft voortdurend opnieuw gedefinieerd wat het betekent om innovatief te zijn. En daar werk je voor!

GERT VERGAERT
Field Service Engineer
Ruzanna Tovmasyan

TOMRA is een zeer prettige organisatie om voor te werken. Het bedrijf zet zich dagdagelijks in voor haar klanten, maar daarmee dragen wij ook bij aan een schonere leefomgeving en een betere recyclage van waardevolle grondstoffen.

RUZANNA TOVMASYAN
Office Manager

INTERESSE GEWEKT?